Siivooja - Arkea Oy

Siivooja - Arkea Oy

Oletko pitkän linjan konkari siivousalalla?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme hyvät lomaedut, vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua vakituiseen työsuhteeseen loistavaan joukkoomme Arkean siivouspalveluihin Hämeenlinnaan.

Haemme osaavaa siivoojaa. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Viikossa työaika on keskimäärin 37,5 tuntia.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Siivousalalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Onko sinulla kokemusta yli 15 vuotta? Haemme juuri sinua!
Jos 15 vuoden työkokemuksesi ei ole ihan vielä kasassa,
soita silti, voit kartuttaa puuttuvat vuodet meillä!

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Raija Helenius sähköpostitse, raija.helenius@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Hämeenlinna

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan