siivooja - Arkea Oy

siivooja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ikkunanpesijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen vahvistamaan Arkean siivouspalvelun ikkunanpesutiimiä. Työ on aamupainotteista, viikossa keskimäärin 37,5, tuntia. Ikkunat pestään koneellisesti.

Edellytämme sinulta ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta työhön. Aiempi kokemus koneellisesta ikkunanpesusta katsotaan eduksi sekä innostunutta asennetta ja työturvallisuusorientointia Työssä liikutaan kohteesta toiseen pakettiautolla ja ikkunoita pestään myös korkeissa paikoissa. Työssä tarvitaan innostunutta asennetta ja työturvallisuusorientointia.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Janne Kunnasvirta, janne.kunnasvirta@arkea.fi tai Sari Mäkitalo, sari.makitalo@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan