Siivooja - Arkea Oy

Siivooja - Arkea Oy

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haemme sinua vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Säkylän kohteeseemme kesäksi.
Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työtä on tarjolla myös osa-aikaisesti.

Toivomme hakijalta työkokemusta alalta sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä ajokortti ja laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta, johon pääset tutustumaan tästä: http://www.avainta.fi/sites/avainta.fi/files/AVAINTES-1718_net.pdf

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tarja Sillanpää, tarja.sillanpaa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Säkylä

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan