siivooja - Arkea Oy

siivooja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua kesätyöhön Arkean siivouspalvelun Paimion kohteisiimme.
Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta mm. päiväkoti-, terveysasema- ja toimistokohteissamme. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Kevään ja syksyn aikana kohteissamme on mahdollista työskennellä myös keikkaluontoisesti.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto sekä kokemus peruspesuista katsotaan eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi oletko kiinnostunut aamu- vai iltapainotteisesta työstä.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tiina Haapanen, tiina.haapanen@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ,, Paimio

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan