Servicespecialist - FCG Talent Oy

Servicespecialist - FCG Talent Oy

Vill du skapa utmärkta serviceupplevelser åt våra kunder?

Vi är i ett expansivt skede och söker nu förstärkning med kunskap om HR till vår kundservice.

Ditt dagliga arbete består huvudsakligen av våra stödtjänster till våra kunder (vardagar kl. 8-16). Kundservicearbetet går ut på att instruera arbetsgivarkunderna i användningen av rekryteringssystemet, och att instruera sökanden i problem som gäller arbetsansökningarna.

Eftersom våra kunder är finsk- och svenskspråkiga bör du kunna betjäna våra kunder flytande på båda språken.

Dessutom ingår det i uppgifterna att utbilda våra kunder i användningen av våra HR-system. Enligt eget kunnande och intresse har du också möjlighet att delta i utvecklingen av våra tjänster och vår verksamhet.

En bra grund för jobbet är praktisk erfarenhet av rekryteringssystem, HR-processer (speciellt om rekryteringen) och kundrelationsarbete. Ett stort plus är användarerfarenhet av Kuntarekry, KirkkoHR, KuntaHR och/eller ElbitHR. Eftersom den största delen av våra kunder verkar inom offentliga sektorn uppskattas erfarenheter inom denna sektor.

Personalen inom vår kundtjänst får utmärkta betyg i våra enkäter om kundtillfredsställelse och det är mycket viktigt för oss att kunna betjäna vänligt, snabbt och sakkunnigt. Viljan att hjälpa kunden till framgång, utmärkta användarkunskaper i datasystem samt ett lösningsorienterat arbetssätt bidrar till trivsel och framgång i dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig trevliga och sakkunniga arbetskamrater, modern arbetsomgivning och möjlighet att utveckla den egna yrkeskompetensen. Du kan utnyttja FCG-koncernens olika förmåner såsom kultur- och motionssedlar samt delta i evenemang som vår aktiva fritidsklubb arrangerar.

Arbetet kan utföras på våra kontor i Helsingfors/Uleåborg eller på hemmakontoret. Arbetet möjliggör även kundbesök runtom i landet i samband med användarutbildning av våra system.

Starten kan ske flexibelt, dock senast 3.6.2019. Vi skickar kallelse till videointervju till lämpliga sökanden kanske redan under ansökningstiden.

Lisätietoja

http://www.fcgtalent.fi
http://www.kuntarekry.fi

Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski
anne-mari.nivukoski@fcg.fi
050 571 7233, måndagar kl. 14-16.

FCG Talent Oy
Osoite: Osmontie 34, Uleåborg, Helsingfors

Tutustu työnantajaan