Sairaanhoitajien kesälomien sijaisuudet 2019 - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupunki järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Varkauden kaupungin ja Joroisten kunnan alueelle. Etsimme työyksikköihimme innovatiivisia, joustavia ja hyvät sosiaaliset taidot omaavia hoitoalan ammattilaisia asiakaslähtöiseen työhön.

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 30.4.2019 mennessä

SAIRAANHOITAJIEN KESÄLOMIEN SIJAISUUDET
ajalla 2.5.-30.9.2019.

Kesälomien sijaisuuksia on haettavana useissa eri työyksiköissä Kotiin annettavien palvelujen ja sairaalahoidon palvelualueella sekä terveysasemalla, päivystyspoliklinikalla ja psykiatrian osastolla.

Kliinisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavaa ja kehitysmyönteistä asennetta työhön. Sijaisuuksiin voidaan valita myös sairaanhoitajaopiskelijoita, joilla on opintoja yli 140 opintopistettä ja lääkekoulutus ja -tentit suoritettu.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § :n mukaista rokotussuojaa. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä. Varkauden kaupunki on savuton työpaikka.

Kesälomien sijaisuuksia haetaan tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää esim. tutkintotodistus, ansioluettelo, CV tai valokuva. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelutilaisuudessa, johon hakijat kutsutaan hakemusten perusteella.

Sijaisuuksia täytetään jo hakuajan aikana, kun sopiva sijainen löytyy.
Huomioi myös hakemus keikkatyöhön osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kun sinut on haastattelussa hyväksytty keikkatyön sijaisrekisteriimme, saat käytettävyyskalenterin käyttöösi. Pitämällä kalenteria ajan tasalla saat työtarjouksia silloin, kun sinulle itsellesi sopii.
Kesälomien sijaisuuksiin ja keikkatöihin on siis erilliset hakulomakkeet.

Kesälomien sijaisuuksia haetaan sähköisesti osoitteessa www.varkaus.fi työpaikat, www.kuntarekry.fi tai www.te-palvelut.fi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Työyksiköiden esimiehet sekä
varahenkilöstön esimies
Kirsi Rintala p. 040 580 5202
s-postit etunimi.sukunimi@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Tapionkatu 4, Joroinen, Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen
teollisuusperinnön rakentama kansain-
välisen energiateknologiaosaamisen
keskus Keski-Savossa Saimaan
rannalla.
Järvien halkomassa kaupungissamme
kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työ-
paikatkin.

Tutustu työnantajaan