Sairaanhoitajia HOIKUun - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitajia HOIKUun - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajia vakituiseen palvelussuhteeseen Hoikuun

Hoiku tuottaa Kymsoten laitoskuntoutuspalveluita. Laitoskuntoutuksen tavoitteena on, että asiakas kuntoutuu toimintakykyiseksi ja pääsee kotiutumaan turvallisesti ja mahdollisimman pian joko itsenäisesti asuvaksi tai kotihoidon ja kotikuntoutuksen turvin. Asiakkaan kuntoutumisen tukena on moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja ja sosiaalihoitaja. Tarvittaessa tiimiä täydentävät toimintaterapeutti, psykologi ja puheterapeutti. Tule osaksi Hoikun kuntoutuksen tiimiä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Sairaanhoitaja tarvitsee työssään hyviä vuorovaikutustaitoja, kyky organisoida omia töitään ja kykyä reagoida muutoksiin sekä hyvää paineensietokykyä. Kokemus kuntouttavasta työstä katsotaan eduksi. Tehtävät täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Sini Heinonen, palveluesimies, 040-7454119
Mari Westerholm, palvelualuepäällikkö, 040-7140213

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan