Sairaanhoitajan sijaisuus - Liedon kunta

Sairaanhoitajan sijaisuus - Liedon kunta

Haemme sairaalaosastollemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Voit aloittaa työt vaikka heti ja sijaisuus kestää vuoden loppuun, mahdollisesti pidempään. Sairaalapalveluissa on monenlaista tehtävää, työtekijöillä on mahdollisuus toimia avosairaalassa, kotiuttamistiimissä ja geriatrian poliklinikan arviointiyksikössä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Liedossa 16.5.2019
Ylihoitaja

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Osastonhoitaja Katri-Anna Kankare puh. 040 6325 741 tai ylihoitaja Minna Ruohonen-Ylikoski puh. 050 3655 492

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Osasto
Osoite: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Lieto on n. 19 800 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon, Kosken Tl, ja Marttilan kunnat ja asukaspohja on noin 23900. Pääterveysasema on Liedossa ja lisäksi alueeseen kuuluu 3 muuta terveysasemaa.

Tutustu työnantajaan