Sairaanhoitajan sijaisuus - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Sairaanhoitajan sijaisuus - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä, Muonion - Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 31.3.2019 klo 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa lomien sijaisuuteen Muonion - Enontekiön perusterveydenhuoltoon Hetan terveysasemalle. Sijaisuus alkaa 10.4.19 ja jatkuu 18.8.19 saakka. Työ on monipuolista päivätyötä sisältäen hoidon tarpeen arviointia, lääkärin avustamista, kotisairaanhoitoa, sairaanhoitajan tehtäviä ja toimistotehtäviä.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö - ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hoitaja Anneli Kultima, p. 040 356 5461, sähköpostitse anneli.kultima@lshp.fi.

Rovaniemellä 15.3.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Vastaava hoitaja Anneli Kultima, p. 040 356 5461, sähköpostitse anneli.kultima@lshp.fi.

Muonion - Enontekiön perusterveydenhuolto
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan