Sairaanhoitajan sijaisuus - Pielaveden kunta

Sairaanhoitajan sijaisuus - Pielaveden kunta

Haemme yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista reipasta sairaanhoitajan sijaista asumispalveluihin. Perehdytämme tehtävään.
Sairaanhoitaja työskentelee päivätyössä. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostus työskentelystä vanhuspalveluissa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan- tai terveydenhoitajantutkinto tai sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelija, jolla on 140 op. Vaaditut opintopisteet tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi

Asumispalveluiden lähiesimies Kirsi Rajasuo, 040-4894 204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Penttinen, 040-4894 823, minna.penttinen@pielavesi.fi

Pielaveden kunta
Osoite: Savikontie 17, Pielavesi

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4800 asukasta.
Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.
Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n.1700. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.
Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.

Tutustu työnantajaan