test

Sairaanhoitajan sijaiseksi Aikuispsykiatrian osastolle

Hakuaika päättyy  29.4.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, tule töihin meille Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kuopion yliopistollisen sairaalan Aikuispsykiatrian osastolle!

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kehittämään ja kehittymään psykiatrian monipuoliseksi taitajaksi uudistuvassa työympäristössä. Haemme sairaanhoitajan sijaista aikuispsykiatrian osastolle ajalle 1.5. -31.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Osastot ovat suljettuja psykiatrian osastoja, joissa tutkitaan ja hoidetaan psykoosi-, mielialahäiriö- ja yleispsykiatrian potilaita. Osastoilla on useita eri potilasryhmiä ja tarjoammekin kehittymismahdollisuuden monipuoliselle osaamiselle. Osasto 1 painottuu pääasiassa psykoosihäiriöihin ja osasto 2 keskittyy mielialahäiriöihin. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu hoitotyön asiantuntijuutta vaativa perustehtävän toteuttaminen moniammatillisen tiimin jäsenenä, mukaan lukien sovitut vastuualuetehtävät. Kaikki osastot toimivat 24/7 ja työ vuodeosastoilla on kolmivuorotyötä.

Uusi Lainesairaala, psykiatrinen yksikkömme, valmistuu keväällä 2024 KYS-kampukselle. Kahdeksankerroksisessa rakennuksessa on 77 yhden hengen sairaansijaa, mikä edistää potilaiden yksityisyyttä ja luo rauhallisen ilmapiirin osastolle. Tilojen suunnittelussa keskeisenä tavoitteena on antaa henkilöstölle enemmän aikaa potilaille, ja avoimet hoitaja-asemat tekevät henkilöstöstä entistä helpommin saavutettavan potilaille. Lainesairaala liittyy Kaarisairaalan kautta pääsairaalaan tunneliyhteydellä. Rakennuksen länsipuolelle tulee puistoalue, jossa on ulkokuntoiluvälineitä ja grillauspaikka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen ja monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden laajentaa hoitotyön osaamista erilaisten koulutusten avulla. Työympäristössämme hyödynnetään yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, ja tuemme työhyvinvointiasi tarjoamalla Epassi-etuja (kulttuuri, liikunta ja muu hyvinvointi), tyhy-toimintaa sekä työterveyshuollon palvelut.
Palkkaus perustuu SOTE-sopimukseen, ja palkka on 2 700€ kuukaudessa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävään vaaditaan sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran myöntämä todistus laillistettuna sairaanhoitajana toimimiseen. Hakijalta odotetaan psykiatrisen hoitotyön perusteiden hallintaa. Lisäksi arvostamme vahvoja ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, suunnittelu- ja organisointikykyä, psykiatrista hoitotyötä tukevaa täydennyskoulutuksen kautta hankittua osaamista, sekä hyviä yhteistyötaitoja sekä halukkuutta osallistua yksiköiden toiminnan ja hoitotyön kehittämiseen.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta

Haethan pian, sillä sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Lisätietoja:

- osastonhoitaja Satu Laurila, p. 044 717 5360, satu.laurila@pshyvinvointialue.fi

- palveluesihenkilö Tiina Väänänen, p. 044 7179905, tiina.vaananen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan