Sairaanhoitajan siajsuudet - Alajärven kaupunki

Sairaanhoitajan siajsuudet - Alajärven kaupunki

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVASSA
haettavana SAIRAANHOITAJAN sijaisuudet Alajärven kiirevastaanotolle
5.7.2019 klo 15.00 mennessä

Haemme Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen lääkärin- ja hoitajanvastaanotolle sairaanhoitajia äitiysloman sijaisuuteen 1.8.- 3.4. 2020 ja hoitovapaan sijaisuuteen 1.8- 31.12.2019 sekä osa-aikaiseen sijaisuuteen 1.8. - 31.5.2020. Työ voidaan aloittaa myös sopimuksen mukaan. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue tarjoaa perusterveydenhuollon palveluita Alajärven kaupungin, Vimpelin ja Lappajärven kuntien asukkaille.

Vastaanottotoiminnassa toteutamme lääkäri-hoitaja työparimallia. Sairaanhoitaja suorittaa myös itsenäistä vastaanottoa. Olet etsimämme henkilö, jos suhtaudut avoimesti muuttuvaan toimintaympäristöön, haluat kehittää potilashoitoa ja omaa osaamistasi sekä arvostat hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Eduksi luetaan alan työkokemus.

Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa joko Lappajärven tai Alajärven vastaanotolla. Työ on päivätyöluonteinen. Palkkaus KVTES:n mukainen. Tehtävä edellyttää työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48§). Järvi-Pohjanmaan perusturva on savuton työpaikka.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat: peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas puh. 040 351 7710
tanja.penninkangas@alajarvi.fi

vs. avohoidon palveluvastaava Birgitta Luoma-aho puh. 044 4659551
birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Alajärvellä 13.6.2019

Lisätietoja

http://www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

Peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas puh. 040 351 7710 , tanja.penninkangas@alajarvi.fi,
vs. avohoidon palveluvastaava Birgitta Luoma-aho puh. 044 4659551, birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi

Alajärven kaupunki, Perusturva
Osoite: Alajärvi

Järvi-Pohjanmaan perusturva on Alajärven kaupungin sekä Vimpelin ja Lappjärven kuntien muodostama sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alue Etelä-Pohjanmaalla.

Tutustu työnantajaan