Sairaanhoitajan kesätyö, Ortopedia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Sairaanhoitajan kesätyö, Ortopedia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko vielä kesätyötä vailla? Oletko valmis sairaanhoitaja, sairaanhoidon opiskelija tai erikoissairaanhoidon työkokemusta omaava lähihoitaja?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Hoitotyön palvelut osaamiskeskuksessa, Hoitotyön palvelut 3 (Kirurgia, Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, Aistielinsairaudet ja Neurokeskus) osaamisalueella on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus Ortopedian osastolla. Sijaisuus kestää ainakin heinäkuun loppuun ja todennäköisesti pystymme tarjoamaan myös jatkoa syksystä eteenpäin tällä tai toisella osastolla.

Osastolla hoidetaan erilaisia murtumia ja pehmytkudosvammoja sekä eriasteisia luu- ja nivelinfektioita esim. leikkausten jälkeisiä infektioita.

Hoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää, jonka vuoksi työntekijältä edellytetään tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus kirurgisesta hoitotyöstä katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Työ on 3-vuorotyötä.

Voit olla joko valmis sairaanhoitaja, sairaanhoidon opiskelija (yli 140 op) tai erikoissairaanhoidon työkokemusta omaava lähihoitaja. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Sijaisuutta täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa. Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Kiinnostuitko? Haku sijaisuuteen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Leila Vlasov 044 717 4601, leila.vlasov(kuh).fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan