Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuudet Varkauden päivystyksessä

Hakuaika päättyy  3.10.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja ja lähihoitaja, tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Meillä Varkauden päivystyksessä on tarjolla sijaisuuksia sairaanhoitajalle ja lähihoitajalle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Keitä olemme?
Meillä Varkauden hyvinvointikeskus Aallossa toimii ympärivuorokautinen perusterveydenhuollon päivystys, jossa hoidetaan kiireellistä hoitoa vaativia potilaita. Sairaanhoitajana työhösi kuuluu mm. potilaan hoidon tarpeen arviointia, tutkimista, hoitotoimenpiteitä, lääkitsemistä sekä potilaan asioiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Yksikössämme työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö, joka perehdyttää, neuvoo ja auttaa kollegoita.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Perehdyttämme sinut päivystyksen sairaanhoitajan tehtävään ja saat ammattitaitoiset työkaverit pienessä mukavassa työyhteisössä. Meillä henkilöstön hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka tukee henkilöstön työn ja vapaa-ajan yhteen sovittamista. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme hyvinvoinnin tueksi Epassi edun, työhyvinvointia edistävää toimintaa sekä työterveyshuollon.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan sairaanhoitajalla 2930,48€/kk ja lähihoitajalla 2556,75€/kk. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?
Kelpoisuutena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan, ensihoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana/terveydenhoitajana. Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattirekisteriin. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen päivystys-/akuuttihoitotyöstä.

Työ edellyttää sinulta monipuolista ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta, tiimityö- ja yhteistyötaitoja, hyvää paineen- ja stressinsietokykyä sekä positiivista asennetta uusien asioiden oppimiseen.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu kehittyä päivystystyössä.

- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Niina Nurmi-Juvonen, palveluesihenkilö p. 044 717 9292

Riikka Sormunen, päivystysyksikön osastonhoitaja p. 044 461 0562

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan