Sairaanhoitajaksi Tapailakotiin - Janakkalan kunta

SAIRAANHOITAJAKSI Tapailakotiin

Tervetuloa sairaanhoitajaksi iloiseen joukkoomme!

Sairaanhoitajana sinä toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Osallistut aktiivisesti myös asukkaiden hoitoon. Kotialueilla siivouksesta ja ruokahuollosta pääosin vastaavat laitoshuoltajat yhteistyössä hoitohenkilöstön kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu muun muassa toimintakykyä ylläpitävien toimintatuokioiden suunnitteleminen ja vetäminen toimintayksikön arjessa. Työ on monipuolista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä omaisten sekä moniammatillisen tiimin kanssa. Painotamme toiminnassamme ihmislähtöistä toimintatapaa kaikissa arjen toiminnoissa. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä! Suunnitellemme työvuorolistat yhteisöllisesti ja jokainen työntekijä saa vaikuttaa omiin työvuoroihinsa yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän koti-alueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä kaksi kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Hoitajamitoituksemme on 0.6 hoitajaa/asukas.

Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä, lisäksi sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote tervetuloa meidän tiimiimme! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2389,51€. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 26.1.2020 klo 12:00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palveluesimies Mirka Puputti puh. (03) 6801 896 ja mirka.puputti@janakkala.fi

Janakkalan kunta, perusturva, ikäihmisten palvelut
Osoite: Tapailakoti, Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.