test

Sairaanhoitajaksi Sydänvalvontaan, KYS

Hakuaika päättyy  13.5.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja! Haluaisitko työskennellä sairaanhoitajana akuutissa ja monipuolisessa valvontahoitotyössä moniammatillisen huipputiimin kanssa?

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueella, Kuopion yliopistollisen sairaalan Sydänkeskuksen Sydänvalvontaan kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Sijaisuuden aloitus sopimuksen mukaan ja kesto vuoden 2024 loppuun asti.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Kys:n Sydänkeskuksen sydänvalvonnassa hoidetaan akuutteja, tehostettua valvontaa vaativia sydänpotilaita. Työ osastolla on kolmivuorotyötä ja siihen sisältyy myös työskentelyä päivystysaikana sydäntoimenpideyksikössä akuuttien sydäninfarktipotilaiden varjoainetutkimuksissa ja pallolaajennuksissa. Potilaspaikkoja sydänvalvonnassa on 8, osastolla on 2-paikkainen vierivalvontayksikkö, jossa hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita.

Olemme keskeinen toimija sydänpotilaiden hoidossa ja teemme aktiivisesti yhteistyötä ensihoidon, päivystyksen, sydäntoimenpideyksikön, vuodeosastojen sekä teho-osaston kanssa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä lähellä potilasta, joka on yksilöllisesti aina toiminnan keskiössä. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle potilaallemme kokonaisvaltaisen hoidon ja positiivisen asiakaskokemuksen. Käytössämme on uusin osaaminen ja tekniikka.

KATSO video, jossa työntekijämme kertovat omista kokemuksistaan työstä ja osaston toiminnasta! Linkki löytyy hakemuksen alaosasta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi, myös kouluttautumalla. Pääset osaksi ammattimaista ja mukavaa työporukkaamme. Työhyvinvointisi tueksi saat käyttöösi Epassi edun ja työterveyshuollon palvelut. Palkka tehtävässä on 2 865,43 €/kk, työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä yhteistyökykyä asiakkaiden, kollegoiden ja eri asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on hoidollista osaamista sekä kuntouttava työote. Hallitset akuutit tilanteet ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Kokemus sydänpotilaiden hoidosta luetaan hakijalle myös eduksi.

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on sairaanhoitajantutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.
- Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.


Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=xn6dKnE5fFI
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Sari Vatanen, p. 0447179902,

sari.vatanen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Marko Karvonen, p. 044 711 3493, marko.karvonen1@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan