Sairaanhoitajaksi Kuopion yliopistollisen sairaalan Sydänkeskukseen

Hakuaika päättyy  14.10.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Tehtävien aloitusyksikkönä on Kuopion yliopistollisen sairaalan Sydänkeskus ja siellä Sydänvalvonta (2 tehtävää) ja yhteisvalvontayksikkö (2 tehtävää) sydänpotilaiden hoitoon.

Keitä me olemme?
Sydänkeskus tarjoaa korkeatasoista tutkimusta ja hoitoa sydän- ja verisuonisairauksiin Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella. Sydänkeskukseen kuuluvat kardiologian, sydän- ja rintaelinkirurgian sekä verisuonikirurgian erikoisalat.

Sydänvalvonnassa hoidetaan akuutteja, tehostettua valvontaa vaativia sydän- ja keuhkoemboliapotilaita. Työhön sisältyy myös työskentelyä päivystysaikana sydäntoimenpideyksikössä akuuttien sydäninfarktipotilaiden varjoainetutkimuksissa ja pallolaajennuksissa. Potilaspaikkoja on 6 ja osaston sisällä on 2-paikkainen vierivalvontayksikkö, jossa hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita. Lähitulevaisuudessa vierihoidettavat potilaat tulevat siirtymään uuteen yhteisvalvontayksikköön.

Yhteisvalvontayksikössä hoidetaan keskitetysti aisti-/kirurgisten ja neurologisten sekä neurokirurgisten erikoisalojen akuuttia valvontaa vaativia potilaita. Potilaspaikkoja yhteisvalvontayksikössä on kuusi ja Sydänkeskuksen potilaiden siirryttyä paikkaluku tulee olemaan kahdeksan. Yhteisvalvontayksikössä osallistut yksikön kaikkien potilaiden hoitoon yhdessä muiden erikoisalojen ammattilaisten kanssa ja samalla toimit myös sydänpotilaiden hoidon erityisasiantuntijana tiimissä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Sydänkeskukseen töihin tullessasi saat hyvän perehdytyksen. Työyhteisössämme on rento, yhteen hiileen puhaltava ilmapiiri. Olemme kehitysmyönteisiä ja otamme uuden työntekijän ilolla vastaan osaksi tiimiämme. Sairaanhoitaja kehittää hoitotyön laatua Magneettisairaalamallin mukaisesti, työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Palkkaus toteutuu SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka Sydänvalvonnassa ja vierivalvontayksikössä palkka on 2930,48€. Työ yksiköissä on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus sydänpotilaan hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Muuta huomioitavaa:
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=xn6dKnE5fFI
http://www.pshyvinvointialue.fi

Yhteystiedot

Tehtäviin hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antavat:

Ylihoitaja Annmari Kainulainen, p.044 717 8637, annmari.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Sydänvalvontaan ja Yhteisvalvontayksikkö osastonhoitaja Marko Karvonen, p. 0447113493, marko.karvonen1@pshyvinvointialue.fi

Marko Karvonen lomalla 30.9.-7.10. , sij.aoh Santtu Alikoski p. 044 7174733 santtu.alikoski(at)pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Pohjois-Savon hyvinvointialueella yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitta sitä, että työn tarve määrittää työskentelysi sijainnin. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja verkostoidut kollegoiden kanssa. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan