test

Sairaanhoitajaksi Kiuruvedelle hoitokoti Kalliosydämeen

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Sairaanhoitaja, tule meidän joukkoomme Kalliosydämeen! Meillä on huippu työyhteisö, jossa on rento tekemisen meininki ja teemme työtä huumorilla asiakkaiden parhaaksi.

Haemme sairaanhoitajan sijaista Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kiuruvedelle hoitokoti Kalliosydämeen ajalle 13.5-31.7.2024.

Keitä me olemme?
Kallionsydämen hoitokoti sijaitsee Kiuruveden keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kallionsydän on Pohjois-Savon hyvinvointialueen tehostetun palveluasumisen yksik-kö, jossa asuu 30 asukasta. Kallionsydämessä on henkilökuntaa läsnä ympäri vuorokauden. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajan lisäksi lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Meillä on kodin-omaiset tilat asukkailla, jokainen voi sisustaa oman kotinsa mieleisellään tavalla. Asukkaiden huoneet ovat tilavat, joissa hoitotyötä on helppo tehdä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Etsimme henkilöä, joka kokee vetovoimaa työskennellä ikäihmisten parissa. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet aktiivinen ja joustava, kykenet toimimaan kuntouttavalla työotteella ja olet valmis tukemaan asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja valmiutta sopeutua erilai-siin työtilanteisiin.

Sairaanhoitajana vastaat kokonaisvaltaisesti asukkaiden terveydentilasta ja sairaanhoidosta hoitotyönasiantuntijana. Vastaat hoitotyön suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Toimit yhteistyössä lääkärin kanssa ja toteutat lääkärin määräykset, raportoit muutoksista omalle tiimille, apteekkiin sekä asiakkaalle ja hänen omaisillensa. Vastaa sairaanhoidollisista tehtävistä. Toteutat asukkaiden perushoitoa - ja hoivaa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kirjaat potilastietojärjestelmään ja raportoit asiakkaiden vointiin ja toimintakykyyn liittyvät havainnot ja asiat toisille tiimin jäsenille. Noudatat hoitotyössäsi eettisiä periaatteita.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä sekä hyvinvointialueemme E-passi edun hyvinvointisi tueksi. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan ja on 2750,37 €/kk.

Olisko tämä työ sinulle?
Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Haussa huomioidaan myös alan opiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuna.

Muut huomioitavat asiat:
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Anna-Riikka Timlin, p. 040 683 7128, anna-riikka.timlin@pshyvinvointialue.fi

Jaana Haapalainen p. 040 161 7266, jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan