Sairaanhoitaja (vastaanottopalvelut) - Keiturin Sote Oy

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään vastaanottopalveluita.

Olemme kehittymismyönteinen ja nuorekas sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen (17.4.2021 asti) työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista sairaanhoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän. Keskeisenä toimintaamme ohjaavana arvona on kokonaisvaltainen, asiakasta kunnioittava työote.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto). Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.


Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen esimies Paula Laurila
paula.laurila@keiturinsote.fi, p. 044 787 1226
Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen
saila.niskanen@keituirinsote.fi, p. 044 715 1741

Keiturin Sote Oy
Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Keiturin Sote Oy tuottaa kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan alueella. Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan ammattilaista. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.