Sairaanhoitaja (vanhuspsykiatrian työryhmä) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (vanhuspsykiatrian työryhmä) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee vanhuspsykiatrian työryhmään sairaanhoitajaa ajalle 2.9.-10.11.2019.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveys- ja päihdeavohoitoa 18 vuotta täyttäneille potilaille. Toiminta on osa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluja. Mielenterveys- ja päihdevastaanotto jakautuu perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vastaanottoihin. Vastaanottokäynnit ovat asiakkaille maksuttomia. Toiminta koostuu tutkimuksista, terapia- ja työkykyarvioinneista, psykoterapiasta ja hoitosuhdetyöstä, pari- ja perheterapiasta, työnohjauksista ja konsultaatioista, verkostotyöstä sekä monipuolisesta yhteistyöstä muiden tahojen kanssa. Hoitosuhdetyön lisäksi konsultoiva työote korostuu.

Haettava oleva sairaanhoitajan sijaisuus sijoittuu mielenterveys- ja päihdevastaanoton vanhuspsykiatrian työryhmään. Vanhuspsykiatrian työryhmän sairaanhoitaja tekee hoitosuhdetyötä avohoitoasiakkaiden kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä potilaiden ja heidän verkostojensa kanssa toimien osana moniammatillista tiimiä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa. Konsultoiva työote korostuu työssä. Työ on osittain jalkautuvaa Essoten kuntien alueelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista., Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Esimies Reetta Koponen, puh. 040 359 6870 tai esimies Pia Pulkkinen, puh. 044 794 4381. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan