Sairaanhoitaja, toimi, Rannikon mielenterveyspalvelut, Raahe

Hakuaika päättyy  15.7.2024 14:30

Sairaanhoitaja, tule tiimiimme merelliseen Raaheen! Rannikon mielenterveyspalveluissa on avoinna sairaanhoitajan toimi.

Rannikon mielenterveyspalvelut toimii viiden kunnan alueella (Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi ja Kalajoki). Yksikön toiminta sisältää monipuolisen kokonaisuuden matalan kynnyksen perusterveydenhuollon palveluista mielenterveystoimiston erikoissairaanhoidon palveluihin. Lisäksi yksikössä toimii myös tehostetun avohoidon tiimi.

Toivomme Sinua mukaan kehittyvään työympäristöön, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään osaksi moniammatillista tiimiä. Haettavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu yli 18-vuotiaiden asiakkaiden kanssa tehtävä hoitosuhde- ja terapiatyö, tutkimukset, arvioinnit, moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö. Työ on päivätyötä ja pääasiallinen työpiste sijaitsee Raahessa.

Odotamme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme psykiatrisen hoitotyön ja terapeuttisen työotteen tuntemusta, kokemusta mielenterveyspalveluista ja psykiatrian yksikössä työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vs. vastuuyksikköpäällikkö Mari Jokiniemi (ajalla 28.6. -5.7.), p. 040 1721408 ja tiimivastaava Minna Myllymäki ( ajalla 8.-15.7.), p. 040 135 7958. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan