Sairaanhoitaja, toimi, Pudasjärven kotihoito

Hakuaika päättyy  31.7.2024 14:30

Sairaanhoitaja, tule töihin kotihoitoon Pudasjärvelle, jossa pääset loistamaan asiantuntijuudellasi ja tekemään kanssamme hyvää työtä ikäihmisten parhaaksi!

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle sairaanhoitajaa toimeen Ikäihmisten palveluiden Oulunkaaren alueen kotiin annettaviin palveluihin. Ensisijainen sijoituspaikka/alkusijoituspaikka on Oulunkaaren kotihoitoyksikkö Keskinen Pudasjärvellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja ohjaat moniammatillista tiimiä asiakkaidemme turvallisen kotona asumisen mahdollistamiseksi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Hyvinvointiteknologia on luonteva osa työtämme. Uusi työntekijä perehdytetään työhön sekä työyhteisö ja esihenkilö toimii aina tukenasi. Ammattitaidon ja toimintatapojen kehittäminen on meillä tärkeässä roolissa.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa sekä vahvaa motivaatiota toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen RAI -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä kinestetiikan tuntemuksen.

Työ on kaksivuorotyötä sekä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Sanna Repo, p. 040 739 4834 ja vastuualuepäällikkö Anu-Birgitta Lämsä, p. 040 351 1583. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan