Sairaanhoitaja, toimi, lasten ja nuorten psykiatria, Sievi

Hakuaika päättyy  12.7.2024 14:30

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen lasten ja nuorten parissa tehtävään psykiatriseen hoitotyöhön perusterveydenhuoltoon. Tehtävän työskentelypaikkakuntana on Sievi, mutta työskentelyä on myös Ylivieskan, Alavieskan sekä Nivalan alueella.

Työ on psykiatrista hoitotyötä sekä hoidon tarpeen arviointia lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa perusterveydenhuollossa.

Toivomme työntekijältä hyviä yhteistyötaitoja toimia moniammatillisissa verkostoissa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työyhteisömme koostuu sairaanhoitajista, jotka toteuttavat psykiatrista hoitotyötä perusterveydenhuollossa sekä erikoissairaanhoidon poliklinikan työntekijöistä, joihin kuuluu sairaanhoitajia, toimintaterapeutti, psykologit sekä psykiatrit. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Aikaisempi kokemus työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden parissa katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

12.6-14.6.2024 vastuuyksikköpäällikkö Sanna Hänninen, p. 040 635 5390

Sähköposti: sanna.hanninen@pohde.fi

17.6-12.7.2024 tiimivastaava/ vs. vastuuyksikköpäällikkö Aki Hirvasoja, p 044 419 6611

Sähköposti: aki.hirvasoja@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan