Sairaanhoitaja, toimi, kotisairaala, Kempele

Hakuaika päättyy  12.8.2024 14:30

Haemme sairaanhoitajaa toimeen ikäihmisten palveluihin Lakeuden alueen yhteisen osaamiskeskuksen Kempeleen yksikköön. Tule mukaan toteuttamaan asukkaille turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia! 

Yhteinen osaamiskeskus koostuu monipuolisista koko hyvinvointialuetta tukevista kotihoidon ja kotona asumisen tuen palveluista. Moniammatillisuus ja yhdessä tekeminen asiakkaan parhaaksi korostuvat toiminnoissa. Vahvistamme ja laajennamme nyt kotisairaalatoimintoja Pohteen tavoitteiden mukaisesti. Meillä työskentely on monipuolista, joten arvostamme kaikkien osaamista ja tuemme sen hyödyntämistä työssä. Teemme työtä vankalla asiantuntemuksella, rennolla otteella ja välittämisen ilmapiirissä. Saat työllesi kollegoiden ja esihenkilöiden tuen, hyvän perehdytyksen. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.

 Kotisairaala tarjoaa asiakkailleen sairaalatasoista hoitoa koteihin ja asumispalveluyksiköihin sekä Kotisairaala-vastaanotoilla. Kotisairaalan asiakkuus on vaihtoehto osastohoidolle. Kotisairaalan sairaanhoitajan työ on hyvin itsenäistä työtä, kuitenkin osana monialaisia verkostoja. Yhteistyö lääkäreiden ja muiden hoitoalan ammattilaisten kanssa korostuu tässä tehtävässä. Tehtävässä voit laajasti hyödyntää osaamistasi.  Kotisairaalan sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa erilaisia suonensisäisiä lääke- ja nestehoitoja, vaativia haavanhoitoja, asiakkaiden yleistilan arviointia, kotona tehtäviä tutkimuksia, hoidon vaikutuksen seurantaa sekä palliatiivisen potilaan hoitotyötä ja kotisaattohoitoa.   

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, teknologiamyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa palveluasennetta muuttuvissa tilanteissa. Työ on vuorotyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Valitun henkilön on ennen tehtävänvastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. 

Voit tutustua Pohteen Kotisairaalatoimintamalliin tarkemmin Innokylässä (www.innokylä.fi PoPSote kotisairaalatoimintamalli). 


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Marjo Määttä, p.040 860 877. Sähköposti marjo.maatta@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan