Sairaanhoitaja, toimi, kotihoito, Kuusamo

Hakuaika päättyy  11.8.2024 14:30

Haemme sairaanhoitajaa toimeen ikäihmisten palveluiden kotiin annettaviin palveluihin Kuusamon kotihoitoon.

Kotihoidon tehtävänä on järjestää laadukkaita palveluja ikäihmisen päivittäisen pärjäämisen tueksi. Ikäihmisen palveluiden keskeisenä periaatteena on tukea kotona asumista sekä tuottaa kotona asumista tukevia ja toimintakykyä edistäviä palveluja hyvinvointiteknologiaa hyödyntäen.

Sairaanhoitaja toimii oman alansa asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Tehtävänkuva sisältää vastuullista ja monipuolista hoitotyötä, mm. päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkehoidon kokonaisuudesta vastaaminen. Sairaanhoitaja arvioi asiakkaan toimintakykyä ja hoidontarvetta sekä vastaa asiakkaan hoidosta ja kuntoutuksesta yhteistyössä moniammatillisen tiimin ja asiakkaan lähiverkoston kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme työn, jossa sinulla on mahdollisuus monipuolisesti kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja suhtaudumme avoimesti kehittämisideoihin. Ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi sekä lähiesihenkilöt ovat tukenasi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sisältäen työyhteisötaidot sekä yhteistyön asiakkaan lähiverkoston kanssa, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä. Arvostamme aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluista, halua kehittyä ja kehittää toimintaa ja avointa asennetta. Eduksi katsomme RAI-osaamisen ja kinestetiikan tuntemuksen. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäälliköt: Ulla Ervasti, p. 040 729 1483 ja Tiina Lohilahti, p. 040 860 8094, sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi ja Anu-Birgitta Lämsä, p. 040 351 1583, sähköposti: anu.lamsa2@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan