Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme sijaisuuteen sinua, jolle kuolevan potilaan kohtaaminen ja laadukas hoito on sydämen asia. Haluat kulkea vakavasti sairaan potilaan ja hänen omaisensa rinnalla ja tukea heitä. Ymmärrät oman merkityksesi kuolevan potilaan elämässä. Olet tarvittaessa valmis jalkautumaan myös kuolevan potilaan kotiin.

Kotisaattohoitoa tukeva vuodeosasto on palliatiivisen hoidon yksikkö, jossa suurimmalle osalle potilaista on tehty palliatiivinen hoidonrajaus ja/tai saattohoitopäätös. Osastolla on yhteensä 20 potilaspaikkaa. Potilaat tulevat yksikköön hyvin monista eri terveydenhuollon yksiköistä ja toimintaympäristöistä tai suoraan kotoa. Yksikkö toimii ns. tukiosastona 24/7-periaatteella kaikille kotisaattohoidon potilaille eli potilas voi tulla osastolle mihin vuorokaudenaikaan tahansa oireiden vaikeutuessa ja kunnon heikentyessä.

Palliatiivisten potilaiden hoitotyössä korostuu kokonaisvaltaisuus, aito kohtaaminen sekä aktiivinen oirehoito. Omaiset ovat tärkeä osa potilaan elämää ja hyvinvointia, minkä vuoksi esimerkiksi saattohoitopotilaiden omaiset voivat yöpyäkin potilaan vierellä, samassa huoneessa.

Sairaanhoitajalta vaaditaan empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita ja heidän läheisiään kohtaan, mutta myös halua sitoutua aktiivisen oirehoidon toteuttamiseen.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme LOVen suorittamista, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotus-suojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

oh Satu Laine, puh. 040-1503179
email. satu.laine@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Kotisaattohoitoa tukeva vuodeosasto
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan