Sairaanhoitaja, sydänosasto 1 ja 2 (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, sydänosasto 1 ja 2 (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tervetuloa kesätöihin Sydänkeskukseen! Sydänosasto 1 ja 2 hakee sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesäksi 2019.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Tyks Sydänkeskuksen sydänosastolla 1 ja 2 on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus. Sijaisuus alkaa touko-kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.

Sydänosastolla 1 ja 2 hoidetaan vuodeosastohoitoa tarvitsevia kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita, jotka tulevat osastolle joko lähetteellä tai päivystyksenä.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat mm. sydänpotilaan hoitotyö, lääkehoito, erilaisiin sydäntoimenpiteisiin valmistelu ja niiden jälkeinen tarkkailu sekä potilaan ja omaisten ohjaus. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle kehittyvässä Sydänkeskuksessa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön. Tule mukaan joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Kurki, p. 02 31 30145, jaana.kurki@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan