Sairaanhoitaja, sydänkeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, sydänkeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan Sydänkeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalla 8.4.2019 - 7.4.2020 Sydänkeskuksen varahenkilöstöön. Kiertävä varahenkilöstö työskentelee Sydänkeskuksen osastoilla.

Haemme työyhteisöömme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut sydänpotilaan hoitotyöstä ja monipuolisista työtehtävistä.

Sydänkeskuksessa hoidetaan sekä kardiologisia että kirurgisia sydän- ja keuhkopotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat Sydänosastot 1 ja 2, Sydänvalvonta/Sydänosasto 3, Sydäntoimenpideosasto ja Sydänpoliklinikka. Sydänkeskus toimii T-sairaalan uusissa tiloissa.

Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle kehittyvässä Sydänkeskuksessa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön! Tule mukaan joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Piia Stenfors p. 02 313 8447.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan