Sairaanhoitaja, sijaisuus, päihdehuollon avopalvelut, Nivala ja Sievi

Hakuaika päättyy  9.7.2024 14:30

Haemme sairaanhoitajan sijaista Pohteen Eteläisen alueen päihdetyön avopalveluihin Nivalaan ja Sieviin. Sijaisuus alkaa 1.8.2024 ja kestää 17.5.2025 saakka.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Eteläisen alueen päihdehuollon yksiköt järjestää palveluita Nivalassa, Sievissä, Haapajärvellä, Reisjärvellä, Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.

Sairaanhoitajan tehtävä päihdehuollossa sisältää asiakkaiden ohjausta, hoitoa ja neuvontaa päihteidenkäyttöön ja riippuvuuksiin liittyen. Työhön kuuluu erilaiset päihdeseurannat ja lääkehoidon toteuttaminen. Yksilöhoidon lisäksi voidaan toteuttaa pari, perhe ja verkostotyöskentelyä. Työ on moniammatillista ja kokopäiväistä päivätyötä.

Arvostamme alaan liittyviä koulutuksia ja aiempaa kokemusta päihdeasiakkaiden kanssa tehdystä työstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä sopeutua joustavasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävän hoitaminen voi tarvittaessa edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme alan opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Anne Palokangas, p. 040 131 9517. Sähköposti: anne.palokangas@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan