Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme neljää (4) SAIRAANHOITAJAA vakinaisiin työsuhteisiin kotiin vietäviin palveluihin pääsääntöisesti Ahtialan, Aseman tai Möysän kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Ajokortti katsotaan eduksi, Ahtialan alueella se on välttämätön. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme

Tutustu työnantajaan