Sairaanhoitaja, Palvelukeskus Jaarankartano - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja, Palvelukeskus Jaarankartano - Oulun kaupunki

Kiimingin hyvinvointikeskuksen Jaarankartanon palvelukeskuksessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN vakinainen tehtävä.

Jaarankartano on 35 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Asukaspaikoista kahdeksan on varattu lyhytaikaiseen asumiseen. Tehtävä on Jaarankartanossa, mutta tehtäviin kuuluu myös sairaanhoidollisen erityisosaamisen tehtävät alueen kotisairaalassa. Kotisairaalatehtävät käsittävät Kiimingin, Yli-Iin ja Ylikiimingin alueet ja tarvittaessa myös Haukiputaan hyvinvointikeskuksen alueen. Kotisairaalan sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti yksin asiakkaan kotona. Kotisairaala on vaihtoehto sairaalahoidolle ja tarjoaa sairaanhoitoa asiakkaan kotona.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta vanhus- ja saattohoitotyöstä, kuntouttavaa työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja joustavaa palveluasennetta. Kotisairaalatehtävissä tarvitaan valmiuksia yksintyöskentelyyn ja vuorovaikutustaitoja, jotka luovat potilaalle turvallisen olon kotiympäristössä. Tarjoamme vaihtelevan työn, moniammatillisen tuen ja hyvän perehdytyksen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan sekä rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9339/2019. Hakemukset on toimitettava 26.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/ikaantyminen/jaarankartano-helmiina-ja-dementiakoti

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Ulla Piltonen, p. 040 025 1593 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Palvelukeskus Jaarankartano
Osoite: Jaarantie 3, 90900 Kiiminki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan