Sairaanhoitajia päivystysosastolle

Tule mukaan tekemään hoitotyötä päivystysosaston potilaiden parissa!

Onko akuutisti sairastuneiden potilaiden hoito sinun juttusi?

Pidätkö vaihtelevista ja muuttuvista tilanteista sekä nopeatempoisesta osastotyöstä? Uskallatko haastaa itseäsi? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, voisimme olla oikea työporukka juuri sinulle!

Haemme sairaanhoitajia vakituisiin työsuhteisiin Sairaala Novan päivystysosastolle Jyväskylään. Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novan päivystysosastolla hoidetaan eri-ikäisiä ja eri erikoisalojen akuutisti sairastuneita potilaita. Tärkeät yhteistyökumppanit ovat päivystyspoliklinikka, teho- ja valvontaosasto sekä leikkausosasto. Yksikössä on 35 potilaspaikkaa, joista seitsemällä voidaan hoitaa erilaisia eristysvarotoimia vaativia potilaita. Päivystysosastolle potilaat tulevat pääsääntöisesti erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikan kautta.

Lue lisää ja jätä hakemus! Hakuaika tehtävässä päättyy 8.10.2024 klo. 15:45.

Millaista työtä päivystysosaston työ on?

Päivystysosastolla korostuu yhdessä tekeminen eri ammattilaisten kanssa. Potilaiden hoitoaika osastolla on keskimäärin kaksi vuorokautta. Suurimmat lääketieteen erikoisalat ovat kirurgia, sisätaudit, keuhkosairaudet ja neurologia. Osastolla on mahdollista toteuttaa potilaiden voinnin seurantaa mm. valvontamonitorien avulla. Sairaanhoitajan työssä korostuvat monipuolinen lääkehoidon osaaminen, laiteosaaminen sekä potilaan ja hänen läheistensä kohtaaminen ja tukeminen akuutissa tilanteessa.

Omaa hoitotyön osaamista ja asiantuntijuutta voi laajentaa ja syventää eri potilasryhmien hoitoon esimerkiksi erilaisten koulutusten ja vastuualuetyöskentelyn avulla. Päivystysosastolla toteutetaan osallistavaa ja yhteisöllistä työvuorosuunnittelua. Työ on kolmivuorotyötä. Perehtymisen jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä yövuoroihin painottuvaa työtä.

Mitä toivomme ja tarjoamme sinulle

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja halua oppia erilaisten potilasryhmien hoitotyötä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tällaisesta työstä - perehdytämme sinut ja alkuun on mahdollista työskennellä kokeneemman hoitajan työparina. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti ja perehtymisen tukena meillä käytössä on Intro-järjestelmä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2919,54 € + mahdolliset työkokemus- ja vuorolisät. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Työ osastolla on tapahtumarikasta, monivaiheista sekä moniammatillista. Jokaisessa vuorossa on omat erityispiirteensä kuten eri erikoisalojen potilaiden hoidossakin. Missään tilanteessa et jää yksin, osaavia kollegoita löytyy aina viereltä. Meillä on erityisen hyvät työtilat potilaiden hoitamiseen. Kehitysideat huomioidaan ja vastuualueitakin on kiinnostuksen mukaan saatavilla. Lääkärit saa kiinni nopeasti puhelimella ja tilanteen vaatiessa myös osastolle potilasta arvioimaan. Osastolla huomioidaan erilaisten elämäntilanteiden tuoman tarpeet työvuorosuunnittelussa. Loma-ajankohdat vaihtelevat vuoron perään, joten jokaisen lomalla niin paistaa, kuin sataakin.

- Sairaanhoitaja päivystysosastolta

Tehtävän kelpoisuusehdot ja lisätiedot

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Ole rohkea ja ennakkoluuloton - Laitathan hakemuksen, me odotamme sinua päivystysosastolle!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää

Hanna Hönninen, osastonhoitaja: p. 014 269 1629, hanna.honninen@hyvaks.fi


Jarmo Hiekkataipale, ylihoitaja: p. 014 269 5610, jarmo.hiekkataipale@hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa.

Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä.

Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Lue lisää