Sairaanhoitaja, päivystys (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, päivystys (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa on haettavana sairaanhoitajan sijaisuuksia kesäksi 2019. Sijaisuuksia on tarjolla päivystyspisteissä Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa.

Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Päivystyspalveluita tuotetaan Turussa ja Salossa ympärivuorokautisesti sekä Loimaalla ja Uudessakaupungissa aamukahdeksasta iltakymmeneen. Turussa ja Salossa työ on kolmivuorotyötä, Loimaalla ja Uudessakaupungissa työaika on klo 7 ja 24 välillä. Ilmoita hakemuksessasi, missä päivystyspisteessä haluaisit työskennellä.

Haemme kesätöihin osaavaan joukkoomme hyvän työmotivaation omaavia ensisijaisesti valmiita tai keväällä 2019 valmistuvia sairaanhoitajia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä ja muutosvalmiutta. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä työssään. Aikaisempi kokemus perusterveydenhuollon ja/tai erikoissairaanhoidon päivystyshoitotyöstä, ruotsin kielen taito ja kipsaustaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä moniammatillisessa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Turku: osastonhoitaja Anniina Kaskinoro, anniina.kaskinoro@tyks.fi,
Salo: osastonhoitaja Päivi Ylihaavisto, paivi.ylihaavisto@tyks.fi,
Loimaa: osastonhoitaja Hanna Muurinen, hanna.muurinen@tyks.fi ja
Uusikaupunki: osastonhoitaja Marja Tuomainen, marja.tuomainen@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, Loimaa, Salo, Turku, Uusikaupunki

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan