Sairaanhoitaja (Osasto 5, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  8.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme vakituiseen tehtävään Keski-Suomen hyvinvointialueelle, Sairaala Novan osastolle 5

SAIRAANHOITAJIA

Alueellisen osastotoiminnan Novan osastolla 5 hoidetaan monipuolisesti akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilaita erikoisalasta riippumatta. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä. Osastolla toimii vakituisia sairaanhoitajia myös vuorovastaavina, jotka vastaavat osaston toiminnasta ja potilasturvallisuudesta osastonhoitajan poissa ollessa. Heillä on virka-ajan ulkopuolella työnjohtamiseen ja kokonaisorganisointiin liittyviä työtehtäviä. Sairaanhoitajana sinulla on mahdollisuus kehittyä meillä myös vuorovastaavan tehtäviin.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa huomioidaan henkilökohtaiset tarpeesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi siitä, minkälaisia työelämän joustoja juuri sinä kaipaisit yhdistääksesi työn ja vapaa-ajan. Kysy myös mahdollisuuksista määrä- ja osa-aikaisuuksiin.

Perehdytykseen käytämme Intro-perehdytysohjelmaa. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen. Tuemme osaamisen kehittämistä ja kannustamme ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Sairaalassamme toimii asiantuntijatehtävissä mm. haavanhoitajia, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja kotiutushoitajia. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Hoitajiemme mielestä meille kannattaa tulla töihin:
- Superhyvä työyhteisö
- Vaihteleva ja laaja-alainen työ mahdollistaa monen erikoisalan osaamista
- Hyvä paikka oppia ja kehittää ammattitaitoaan
- Meillä on iloista porukkaa ja huumori lentää
- Hyvät maisemat
- Kaveria autetaan, kun apua tarvitaan

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään mahdollisesti hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

osastonhoitaja

Sanna Anttila

p. 050-5660506

sanna.anttila@hyvaks.fi

(tavoitettavissa 28.6.2024 saakka)

-

apulaisosastonhoitaja

Tiina Karjalainen

p. 050-4401174

tiina.karjalainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan