Sairaanhoitaja nuorisopsykiatrian pkl - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja nuorisopsykiatrian pkl - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme Kouvolan nuorisopsykiatrian poliklinikalle sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan työ poliklinikalla on monipuolista ja haastavaa. Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on myönteinen asenne työtä kohtaan, sinulle on luontevaa työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Toivomme, että sinulla on vahvaa psykiatrista hoitotyön osaamista, kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä, asiakaslähtöistä työotetta, halua oppia uutta ja hyvää paineensietokykyä. Arvostamme lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Katsomme eduksi valinnassa, jos sinulla on kokemusta nuorisopsykiatriasta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä nuorisopsykiatrian yksikössä.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Palvelualuepäällikkö Riitta Vento p. 0442231477
Palveluesimies Minna Keränen p. 0442231859

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan