Sairaanhoitaja (nuorisopsykiatria) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (nuorisopsykiatria) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Haemme ESSOTE:lle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorisopsykiatrian vastaanotto tarjoaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon avohoidon palveluja 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen vaikeissa nuoruusiän psyykkisissä ongelmissa ja toimii yhteistyössä muiden nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Nuorisopsykiatrian vastaanoton palvelut jakautuvat varhaintyöhön, akuuttityöhön ja vastaanottotyöhön. Palvelut sisältävät hoidon tarpeen arvioinnin, nuorisopsykiatriset tutkimukset sekä hoitosuhde- ja terapiapalveluja, tukikeskusteluja, konsultaatiota ja työnohjausta.

Nuorisopsykiatrian vastaanoton nuorten Välkkärityöryhmä tarjotaan apua ja tukea akuutissa psyykkisessä kriisissä oleville nuorille ennaltaehkäisemään sairaalahoitoa ja kartoittamaan laajasti avohoidon eri vaihtoehtoja tai antamaan apua nuoren kriisin selvittämisessä. Yhtenä osana nuorten Välkkärityöryhmää ovat nuorten tukikeskustelut.

Sairaanhoitajan tehtävä on nuorisopsykiatrian vastaanoton Välkkärityöryhmässä, jossa sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa, koordinoi ja arvioi nuoren hoidon tarvetta. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä potilaiden kanssa perhe- ja verkostokeskeisesti, toimii moniammatillisessa työryhmässä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa. Osa työskentelystä on jalkautuvaa nuoren arkiympäristössä tapahtuvaa työtä. Työskentelyalueena Essoten kunnat.

Kelpoisuutena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94).

Eduksi luetaan kokemus nuorten mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä ja nuorisopsykiatriasta.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Osastonhoitaja Heikki Lähde, puh. 044 351 4352 ja palvelupäällikkö Anri Tanninen, puh. 040 129 4341. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Mikonkatu 3, Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan