Sairaanhoitaja, Myllyojan kotihoito - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja, Myllyojan kotihoito - Oulun kaupunki

Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Myllyojan kotihoidon -yksikössä on haettavana SAIRAANHOITAJAN toistaiseksi voimassa oleva tehtävä.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluvat Myllyojan kotihoidossa olevien asiakkaiden ohjaus, neuvonta, kotikuntoutus sekä laaja-alainen verkostoyhteistyö.

Kelpoisuusehtona on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ammatillista osaamista. Tehtävä on Myllyojan kotihoidossa, mutta tarvittaessa edellytetään valmiuksia työskennellä myös muissa Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen kotihoidon yksiköissä. Tarjoamme vaihtelevan työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen.

Eduksi luetaan työkokemus kotihoidosta sekä tuntemus Oulun kaupungin palveluverkostosta ja ikäihmisten palveluista. Tehtävässä on kuuden kuukauden (6kk) koeaika.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6579/2019. Hakemukset on toimitettava 26.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Palveluesimies Ulla Piltonen p. 040 025 1593, sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyve, Kontinkankaan hyvinvointikeskus
Osoite: Karvarinaukio 16, 90650 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan