Sairaanhoitaja/muistihoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tehtävän hakuaikaa jatkettu 16.12.2019 saakka, aikaisemmat hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Muistihoitajan tehtävät. Tekee muistisairaan hoitoketjussa asiakkaan kokonaistilanteen kartoituksen. Toteuttaa, seuraa ja arvioi asiakkaalle tehtyjen hoitoratkaisujen vaikuttavuutta ja kuntoutumissuunnitelman toteutumista. Toimii geriatrin työparina ja moniammatillisessa muistityönverkostossa. Tehtäviin kuuluu muistiasiakkaiden omaisten ohjaus ja konsultaatioapu muille terveysalan ammattilaisille sekä ensitietotapahtumien järjestäminen. Muistihoitajan työ on vastuullista, se vaatii oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä organisoida omaa työtään ja halua kehittää ammattitaitoaan sekä työyksikön toimintaa. Ajokortti välttämätön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään muistihoitajan opintoja sekä työkokemusta ja ammatillista tietotaitoa vanhustyöstä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluesimies Johanna Heikkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja 1151"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Johanna Heikkinen p. 044 7301883, johanna.heikkinen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Vanhuspalvelut, Kotihoito Kajaani
Osoite: -, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.