Sairaanhoitaja, Malmkullan vuodeosasto - Paraisten kaupunki

Sairaanhoitaja, Malmkullan vuodeosasto - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen toistaiseksi 1.4.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan Malmkullan vuodeosastolla.

Haluatko olla osana meidän tiimiä? Onko sinulla aloitekykyä, aitoa kiinnostusta vanhusten kanssa työskentelyyn, stressinsietokykyä ja kiinnostusta kuntoutukseen, silloin olet hakemamme henkilö.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Tiedustelut, vt osastonhoitaja Sari Gustafsson 040 488 5843
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi -sivujen kautta työavain 216513. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeksus@parainen.fi 4.3.2019 klo 12:00 mennessä.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Malmkullan vuodeosasto
Osoite: Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan