Sairaanhoitaja (LIPSY, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  15.7.2024 15:45

Tule meille työkaveriksi LIPSYYN!

Haemme lastenpsykiatrian intensiiviseen hoidon perheyksikköön (LIPSY) vakituiseen tehtävään

SAIRAANHOITAJAA

Lastenpsykiatrian intensiivisen hoidon perheyksikkö (LIPSY) kuuluu sairaalaorganisaatiossamme psykiatrian palvelualueeseen, lastenpsykiatrian erikoisalaan.

Erikoisalalla tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia. Tavallisimpia tutkittavia ja hoidettavia ongelmia ovat vuorovaikutusongelmat, käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmat ja neuropsykiatriset ongelmat ja vakavat lastenpsykiatriset sairaudet.

LIPSY tarjoaa ympärivuorokautista (24/5) hoitoa lapselle ja hänen perheelleen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tammikuussa 2023 avatussa yksikössämme, jossa yhdessä luodaan uudenlaista palvelua alueemme asukkaille. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Työntekijänä olet hoitamassa haastavassa elämäntilanteessa olevaa lasta perheineen erikoissairaanhoidon näyttöön perustuvien hoitomallien mukaisesti.

Tehtävässä menestymiseksi olemme luoneet tukevan perehdytys- sekä mentorointiohjelman, joka räätälöidään jokaisen työntekijän tarpeisiin sopivaksi.

Lastenpsykiatrian vastaanottopalveluiden puolelta kokeneet ammattilaiset ovat vahvalla panoksella tukena uusille työntekijöillemme.

Toivomme sinulta kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä psykiatrisen hoitotyön osaamista. Odotamme itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä valmiutta liikkuvuuteen. Tarvitset työssä kykyä toimia äkillisissä tilanteissa. Arvostamme mahdollista psykoterapiakoulutustasi tai muuta erityisosaamistasi, joka tukee lasten ja perheiden kanssa työskentelyä.

Työ on kolmivuorotyötä maanantaista perjantaihin, viikonloppuisin päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Hakemuksia käsitellään hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Piia Kumpulainen, apulaisosastonhoitaja

puh. 014 269 5515

piia.kumpulainen@hyvaks.fi

-

Minna Nättinen, osastonhoitaja (lomalla 13.6.-15.7.)

puh. 014 269 3528

minna.nattinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan