Sairaanhoitaja, lasten kuntoutusyksikkö Kielo - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, lasten kuntoutusyksikkö Kielo - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Vahvistamme Antinkartanon kuntoutuskeskuksen lastenyksikkö Kielon laaja-alaista osaamista sairaanhoitajalla. Kielo on tarkoitettu lapsille, joilla on erityisvaikeuksia.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn osana moniammatillista työryhmää. Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta huolehtiminen osana lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä.

Sairaanhoitajan työnkuva edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista asennetta työhön. Sairaanhoitajana sinun on osattava työskennellä itsenäisesti ja joustavasti. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä lasten kuntoutusyksikön toimintaan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Lisäksi edellytämme sinulta kokemusta kehitysvammahuollosta, lasten sairaanhoidosta tai psykiatrisesta hoitotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikostaustaote.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus. Tehtävään aiemmin (2 sairaanhoitajaa, lasten kuntoutusyksikkö Kielo) hakeneet huomioidaan haussa.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

osastonhoitaja Satu Saari, puh. 044 707 4049
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan