Sairaanhoitaja (lähikuntoutusosasto, Mikkeli) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (lähikuntoutusosasto, Mikkeli) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin lähikuntoutusosastolle.

Mikkelin Lähikuntoutusosastolla on 24 sairaansijaa, yksikkö sijaitsee tällä hetkellä Kyyhkylässä, mutta yksikkö on muuttamassa lokakuussa 2019 Mikkelin keskussairaalan kampukselle. Yksikössä hoidetaan jatkokuntoutusta tarvitsevia potilaita sekä palliatiivisia ja saattohoitopotilaita. Työ on moniammatillista tiimityötä ja edellyttää kuntouttavaa työotetta.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa potilaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu, toteuttaminen, arviointi ja kirjaaminen. Sairaanhoitaja toimii hoitotiimin jäsenenä ja osallistuu päivittäisten asioiden hoitoon osastolla esimerkiksi lääkärin kierto, lääkehoito, raportointi ja yhteydenpito omaisiin ja tiedottaminen yhteistyökumppaneille.

Kelpoisuutena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Edellytyksenä sairaanhoitajana toimimiselle ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen että moniammatilliseen työskentelyyn ja toimimiseen nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mikkelin lähikuntoutuksen esimies Mira Venäläinen ajalla 25.06.19-03.07.19, puh. 044 794 5269, mira.venalainen@essote.fi ja ajalla 04.07.19-12.07.19 vastaava sairaanhoitaja Paula Pöyry, puh. 050 311 7174, paula.poyry@essote.fi

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Kyyhkyläntie 9, 50700 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan