Sairaanhoitaja, kymmenen tehtävää - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja, kymmenen tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupunginsairaalassa on haettavana kymmenen SAIRAANHOITAJAN vakinaista tehtävää.

Oulun kaupunginsairaala tarjoaa kuntalaisille lyhytaikaista, akuuttia sairaalahoitoa, kuntoutusta ja päihdelaitoshoitoa. Kaupunginsairaalassa on 11 eri osastoa, ja potilaat ohjautuvat kuntoutukseen ja jatkohoitoon Oulun yliopistollisesta sairaalasta, Oulun seudun yhteispäivystyksestä, hyvinvointikeskuksista ja osa suoraan kotoa. Suurin osa potilaista on ikäihmisiä. Sairaalan tiloissa toimii erikoislääkärien vastaanottoja, jotka palvelevat koko Oulun aikuisväestöä ja tukevat erityisesti terveysasemien lääkärien toimintaa. Lisäksi tiloissa toimivat laboratoriopalvelut, keskusneuvola ja terveydenhuollon kuntoutuspalvelut.

Tämänhetkiset sijoituspaikat ovat A1 (kolme tehtävää), A2 (kaksi tehtävää), A3 (kaksi tehtävää), B2, H2 ja Varahenkilöstö.

Työ edellyttää joustavaa siirtymistä osastolta toiselle Oulun kaupunginsairaalassa olevan remontin vuoksi 12.1.2020 asti. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä ja varahenkilöstössä kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään monipuolista osaamista, asiakaslähtöistä ajattelua sekä kuntouttavaa ja moniammatillista työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, itsenäistä, luovaa työotetta ja sitoutumista työkiertoon. Eduksi luetaan kokemus sairaalatyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka osastoilla 2525,00€/kk ja varahenkilöstössä 2608,76€/kk.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10238/2019. Hakemukset on toimitettava 24.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/sairaalahoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat osastojen palveluesimiehet: os. A1 ja varahenkilöstö, Maarit Korpela, p. 044 703 5675, os. A2, Sirkka Viitanen, p. 044 703 5659, os. A3 Teija Husso, p. 044 703 5682, os. B2, Anitta Välitalo, p. 044 703 5666, os. H2, Katariina Seppänen, p. 040 017 2090 ja kaikkien tehtävien osalta palvelupäällikkö Päivi Sydänmaa, p. 044 703 4153. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka