Sairaanhoitaja, kuusi tehtävää - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja, kuusi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupunginsairaala on perusterveydenhuollon sairaala, joka tarjoaa kuntalaisille akuuttisairaanhoitoa, kuntoutusta ja lyhytaikaista jatkohoitoa. Oulun Kaupunginsairaalassa on 293 potilaspaikkaa 11 eri osastolla.

Oulun kaupunginsairaalassa on haettavana kuusi SAIRAANHOITAJAN sijaisuutta. Sijaisuudet sijoittuvat osastoille A2, G2, G3 ja H1. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä. Sijaisuudet alkavat 27.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet ovat 2 - 6 kuukauden mittaisia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 mukainen laillistus.

Osasto A2:n moniammatillisen tiimin työ on monipuolista ja haastavaa akuuttia potilaiden oirehoitoa. Osastolla on suurimmaksi osaksi potilaita, jotka sairastavat syöpää. Osastolla on myös polikliinista palliatiivista toimintaa. Osana osaston toimintaa on kotisaattohoitorinki, joka mahdollistaa palliatiivisen ja saattohoidon kotiin. Sijaisuuteen valittavalta henkilöltä edellytetään kiinnostusta ja sitoutumista palliatiiviseen hoitotyöhön. Eduksi luetaan työkokemus syöpäpotilaiden hoitamisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä.

Osasto G2 on sisätauti-geriatrinen osasto, jossa hoidetaan äkillistä sairaalahoitoa tarvitsevia ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia potilaita. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä itsenäistä, luovaa työotetta.
Osaston G3 erityisosaaminen painottuu somaattista hoitoa tarvitseviin päihdepotilaisiin. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä itsenäistä, luovaa työotetta.

Osasto H1 on jatkohoito-osasto, jossa hoidetaan äkillistä sairaalahoitoa tarvitsevia ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia potilaita. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä. Moniammatillinen tiimityöskentely korostuu osastolla.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4744/2019. Hakemukset on toimitettava 27.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/sairaalahoito

Lisätietoja tehtävistä antavat osastojen palveluesimiehet; osasto A2, Sirkka Viitanen,
p. 044 703 5659, osasto G2 Katariina Seppänen, p. 040 017 2090, osasto G3 Maarit Korpela, p. 044 703 5675, osasto H1 Keijo Kekkonen, p. 040 750 5542.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan