Sairaanhoitaja, kotiutusyksikkö Lehmuskoti Lappeenranta

Hakuaika päättyy  23.10.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Haemme 72-paikkaiseen Kotiutusyksikkö Lehmuskotiin sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 11.11.2024-26.5.2025. Mielellämme pitäisimme sinut pidempäänkin, jolloin sopimukselle voidaan sopia jatkoa kesäkauden 2025 yli.

Kotiutusyksikkö Lehmuskoti tarjoaa kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa ja vuorohoitoa. Tilapäisen lyhytaikaisen kuntouttavan asumisen tavoitteena on arvioida ja vahvistaa ikäihmisen toimintakykyä sekä voimavaroja kotona asumisen tueksi.

Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä arvioiden, suunnitellen ja toteuttaen kuntoutujien hoitoa ja hoivaa sekä osallistuu vaikuttavuuden arviointiin moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Sairaanhoitajan tehtävässä ennakoit ja arvioit kuntoutujan kokonaisterveydentilaa ja vastaat sairaanhoidollisista tehtävistä, esimerkiksi tarvittaessa suonensisäisestä lääkehoidosta. Toivomme, että muuttuvat tilanteet eivät hätkähdytä sinua. Odotamme sinulta kiinnostusta kuntouttavaan hoitotyöhön ja hyviä tiimityötaitoja.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää. Kerromme mielellämme lisää.

Sairaanhoitajat työskentelevät maanantaista sunnuntaihin aamu- ja iltavuoroissa, yövuoroja tehtävään ei sisälly. Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia. Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Jenni Hirvikallio, toimintayksikön esimies, arkisin klo 8-16, p. 040 651 3142

Tarja Halkola, toimipisteen vastaava, arkisin klo 7-15, p. 040 591 8016

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan