Sairaanhoitaja kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsoten kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista.

Tule sairaanhoitajaksi Kouvolan kotihoidon ammattilaisten joukkoon. Tarvitsemme kahta sairaanhoitajaa sijaisiksi ajalle 1.4-31.12.2019 (Keltakangas) ja 1.4.30.8.2019 (Kuusankoski)

Sairaanhoitajana vastaat kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä muun kotihoidon tiimin kanssa. Kotihoidon sairaanhoitajana on pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla tulee olla kiinnostusta ja kykyä asiakkaan kotona tapahtuvaan hoito- ja hoivatyöhön. Ammatillisesti työ on vaihtelevaa ja laaja-alaista. Kotihoidon sairaanhoitajat työskentelevät kahdessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto ja sairaanhoitajan laillistus ja voimassaolevat lääkeluvat (voit suorittaa ne myös koeaikana). Ammatillisen osaamisen lisäksi haluamme, että sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja mahdollisuutta käyttää työssä omaa autoasi.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme

Toimipisteiden osoitteet:
Sairaalankaari 15 A, Keltakangas
Kymenlaaksonkatu 2 B, Kuusankoski

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Resurssitiimin vs. esimies Laila Kallatsa, puh. 020 61 58452 tai laila.kallatsa(at)kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan