Sairaanhoitaja kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitaja  kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden KOTIHOITOON SAIRAANHOITAJAA äitiysloman ja vanhempainvapaan sijaisuuteen. Työsuhde alkaa vuosiloman sijaisuutena.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Kirkkonummen kotihoidossa henkilökunta jakautuu viiteen tiimiin, joissa työskentelee 1-2 sairaanhoitajaa ja 6-10 lähihoitajaa sekä kotiutustiimiin. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on päivätyötä sisältäen silloin tällöin viikonlopputöitä.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Kotihoidossa järjestämme työhön perehdytyksen sekä koulutamme tarvittavaan erityisosaamiseen.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Kielitaitovaatimuksena Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Käytössämme on Pegasos- ja Hilkka tietojärjestelmät.

Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus alkaen 2595,25e/kk

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja kotihoidosta antaa kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040-1269789 tai osastonhoitaja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.
Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 31.5.2019.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotisairaanhoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan