Sairaanhoitaja, kontinkankaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja, kontinkankaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kotona asumisen tuen -yksikössä on uudelleenhaettavana kolme SAIRAANHOITAJAN vakinaista tehtävää. Työ on kaksivuorotyötä, 38,75h/vko. Aiemmin tehtävää sisäisessä haussa hakeneet otetaan huomioon.

Tehtävään kuuluu Oulun kaupungin kotihoidon ja tukipalveluiden piirissä olevien asiakkaiden ohjaus, neuvonta sekä laaja verkostoyhteistyö, ja myöhemmin myös kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen henkilökunnan konsultaatiotuki virka-ajan jälkeen. Tehtävään sisältyy myös asiakastyötä kotiutustiimissä, kotiutuksien vastaanottoa ja koordinointia.

Kotona asumisen tuen -keskus tuottaa palveluja kotihoidon ja tukipalvelujen asiakkaille. Keskuksessa on turvahälytysten vastaanottotoiminta, turvapalvelut, optimointikeskus, resurssipooli, yökotihoito ja kotiutustiimi. Uutena toimintana käynnistetään yhden yhteydenottokanavan kehittäminen palvelujen piirissä oleville asiakkaille ja haettavana olevat tehtävät sijoittuvat tähän uuteen toimintaan.

Kelpoisuusehtona on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään aktiivista ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta toimia moniammatillisissa verkostoissa sekä hyvää asiakasohjaustaitoa. Eduksi luetaan työkokemus kotihoidosta sekä tuntemus Oulun kaupungin palveluverkostosta ja ikäihmisten palveluista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1532/2019. Hakemukset on toimitettava 26.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/kontinkangas

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Isopahkala Jaana, p. 040 185 2913 ja kehittämiskoordinaattori Saarela Sirpa p. 044 703 5173 tai sähköpostitse etunimi@sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kontinkankaan hyvinvointikeskus, Kotihoito
Osoite: Kajaanintie 46 A, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan