test

Sairaanhoitaja konservatiivinen osastoalue Mikkeli

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:00

Mikkelin konservatiivisen osastoalueen tiimiin etsitään hoitotyön asiantuntijaa! Pääset osaksi meidän ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöämme. Myö yhessä - hae Sinäkin mukaan!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen konservatiiviselle osastoalueelle Mikkeliin 27.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Konservatiivinen osastoalue koostuu erikoissairaanhoidon kolmesta eri tiimistä ja niissä on yhteensä 44 potilaspaikkaa. Osastoalueella hoidetaan hematologisia ja neuro-kardiologisia sekä sisätauti- ja keuhkopotilaita.

Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta moniammatillisessa työyhteisössä, jossa potilaiden hoitoon osallistuvat osastonlääkärit, sairaanhoitajat/lähihoitajat, fysioterapeutit, sosiaalihoitaja, kuntoutusohjaajat sekä tarvittaessa muiden erikoisalojen ammattilaiset. Potilaat tulevat osastolle pääasiassa päivystyksen kautta ja teho-valvontaosastolta. Konservatiivisella osastoalueella hoidetaan potilaan akuuttivaihe, jonka jälkeen hän siirtyy kotiin tai jatkohoitopaikkaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, hyvän perehdytyksen, innostavat työkaverit sekä työhönsä motivoituneen työyhteisön tuen. Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu tukee työssä jaksamista sekä työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.
Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä, hyvä paineensietokyky ja valmiutta tarvittaessa työskennellä konservatiisen osastoalueen eri tiimeissä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilaslähtöistä työotetta, kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä 3-6 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Petri Jetsu, p. 040 359 8478, petri.jetsu@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan