Sairaanhoitaja kirurgian vuodeosastolle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja kirurgian vuodeosastolle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule sairaanhoitajaksi kirurgian vuodeosastolle Kymenlaakson keskussairaalaan

Kirurgian osastoilla hoidetaan kirurgian eri erikoisalojen potilaita, korva-, nenä- ja kurkkusairauksien ja silmätautien potilaita. Osastot tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja tarjoaa näin mahdollisuuden työskennellä kaikilla kirurgian osastoilla. Sairaanhoitajan keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Tarjoamme monipuolisen työpaikan ja mahdollisuuden kehittää kirurgisen hoitotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Huomioimme haussa sairaanhoitajaopiskelijat, jotka valmistuvat toukokuuhun 2019 mennessä. Haastattelemme työntekijöitä hakuajan kuluessa. Työpaikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

palveluesimies Teija Niemelä puh: 040 4898 569
palveluesimies Marja Hämäläinen puh: 044 2691 535
palvelualuepäällikkö Susanna Kurki 044 2691 536

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan